De Herentalse hockeyclub HC Artemis mag opnieuw een kampioenenploeg huldigen.  De U10-meisjes behaalden de eerste plaats in hun divisie.

Na 3 kampioenenploegen uit de eerste seizoenshelft levert de succesvolle club voor de 2e helft alweer een nagelnieuwe kampioen in de jeugdreeksen af. "Het is een resultaat van ons jongerenbeleidsplan waarin we inzetten op de uitbouw van een kwaliteitsvolle ondersteuning van jeugdploegen binnen onze club", zegt een fiere clubvoorzitter en -protagonist Els Van den Bossche.

Het sportief succes van de U10 Girls is daarvan een logisch vervolg. De meisjes bleken de overwinningen aan elkaar te rijgen, met als topper een knallende 0-14 overwinning in één van de wedstrijden. "Een verdiende dikke proficiat voor onze meisjes en hun trainer, coach en manager. Ze hebben er hard voor gewerkt en mogen terecht fier zijn op hun titel", besluit Els Van den Bossche.

De Herentalse club verwelkomt voortdurend nieuwe leden, het gaat om recreatieve en competitieve spelers die de club versterken.

Het bestuur van HC Artemis doet er alles aan om de jonge club nog verder te professionaliseren. Zo ziet het ernaar uit dat er in de nabije toekomst wordt gewerkt met externe professionele hockeytrainers.

Wie zelf eens wil proberen of hockey iets voor hem/haar is, kijk op   www.hcartemis.be. De dynamische club organiseert regelmatig proeflessen na afspraak. Voor de meisjes is er bovendien de United Girl Power op zondag 28 mei. Inschrijven kan nog.  Het HC Artemis hockeystadion vind je aan VC Herentals op de Herenthoutseweg Herentals.  Foto Artemis/NNieuws.